Onze klanten

Geloof ons: “Niets van uw organisch afval gaat verloren”…

Brouwt u bier, verdeelt u champagne, wijn, sterke drank of frisdrank?
Handelt u in verpakte of onverpakte groenten en fruit?
Dan bent u onze geschikte partner voor de “organische instroom”.

Heeft u een vergistings- of biogasinstallatie?
Dan maakt u graag gebruik van onze volledig gezuiverde “organische uitstroom”, de recynergie die onze volleerde chef-koks samenstellen.

Met een paar pinten vervallen bier kan u een volledige match van de Rode Duivels bekijken… inclusief verlengingen. Recufood kan hiervoor zorgen.

Wegens onze douanevergunningen voor accijnsgoederen bestaat een deel van onze instroom uit alcoholische dranken, gaande van bier, wijn, over champagne tot sterke dranken. Hiervoor kunnen wij de accijnzen recupereren.

Zijn uw dranken, fruit, groenten of voeding over datum, in beslag genomen, vervallen, of stopt u met bepaalde promoties? Wij hebben er de juiste bestemming voor.

Soms is er sprake van voeding die werd afgekeurd of teruggeroepen wegens een productiefout. Of kampt u met een tijdelijke overproductie? Contacteer ons, en wij bevrijden u van al uw zorgen.

Ook alle slib en organische bezinksels kunnen wij in bulk verwerken en een tweede leven geven.

Betreffende de uitstroom zijn wij een gegeerde partner voor vergisters en biogasinstallaties die onze recynergie verwerken tot groene energie, of als tussenstap naar natuurlijke bemestingsstoffen.

Alle soorten recipiënten

Bulkwagens, afzetcontainers, paletboxen, vaten, Lbc’s, paletten, gitterbakken, bidons etc.

Organische plantaardige voedingsmiddelen

Verpakt en onverpakt: bieren en frisdranken, fruit en groenten, conserven, sauzen, voorverpakte maaltijden,  brikverpakkingen,  snoepgoed, deeg – en banketproducten etc.

Optie Douane

Het vernietigen van de goederen kan onder douanetoezicht. Hierbij is Recufood ook in staat de accijnzen te recupereren. De betreffende goederen worden geïntegreerd in het recyclageproces en bereiken nooit meer de markt.